Varastojen ja logistiikan tiedonkeruuta pitkällä kokemuksella

Mitä kokemusta meillä on?

Mobiilitiedonkeruuta 90-luvulta lähtien

Meillä on pitkä henkilökohtainen kokemusta langattoman tiedonkeruun toteutuksista jo vuodesta 1996. Silloin käytössä oli frequence hopping tekniikkaa käyttävä reaaliaikainen wlan-toteutus jonka avulla seurattiin maratonin saapumisaikoja.

Pitkällä aikavälillä saatu kokemus tarkoittaa sitä, että olemme nähneet, miten ala on kehittynyt ja millaisia ratkaisuja mobiiliin tiedonkeruuseen on aiemmin toteutettu. Tiedämme millaisia rajoituksia ja mahdollisuuksia erilaiset tekniikat erilaisissa ympäristöissä tarjoavat.

Samalla on kertynyt osaamista eri toimialojen tietoteknisistä ratkaisuista. Olemme olleet toteuttamassa kaupan alan järjestelmiä niin varastoissa kuin asiakasrajapinnassakin. Mobiilitoteutusten lisäksi meillä on kokemusta palvelinympäristöistä sekä moniin erilaisiin pääjärjestelmiin liittymisistä. 

Meillä on kokemusta ratkaisujen toteuttamisesta sekä suurille että pienille yrityksille, ja myös julkishallinnon toimijoille. Maksuliikenteeseen, valtionhallintoon, tietoliikennealalle, kaupalle, maan turvallisuuteen sekä matkapuhelinteollisuuteen toteutetut järjestelmät ovat tuttuja siinä missä pk-yritysten logistiikan tiedonkeruutarpeetkin.

Palvelumme

Varastomattiin liittyen tarjoamme palvelua, jossa kustomoimme Varastomatin yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Tämä toteutetaan konfiguroimalla Varastomattiin tarvittavat toiminnot. Pääosa konfiguraatioista voidaan tehdä ns. ”no-code” mallilla, jolloin varsinaista ohjelmointityötä ei tarvita. Käymme yhdessä läpi tarvittavat tiedot ja tietojen tarkastukset, joiden mukaan tietoa kerätään. Tämän jälkeen käyttäjä voi  ladata Varastomatin päätelaitteeseensa ja syöttää siihen asiakaskohtaisen koodin. Sen jälkeen ohjelma on käytettävissä.  

Varastomatin lisäksi toteutamme tarvittaessa liittymiä pääjärjestelmiin sekä räätälöityjä ratkaisua erilaisiin mobiilin tiedonkeruun tarpeisiin.

Tunnemme sekä mobiilikehityksen että niiden taustajärjestelmiin liittyvän sovelluskehityksen, joten pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!